GC G2-BOND Universal

Universeel 2-componenten bonding systeem.

G2-Bond Universal, De gouden standaard 2.0!

Uitzonderlijke hechteigenschappen en veelzijdig inzetbaar.

GC bleef de afgelopen eeuw continu werken aan innovatie in de esthetische tandheelkunde, waardoor tandartsen over de hele wereld tot op de dag van vandaag meer dan 1 miljard composietrestauraties met GC-producten hebben uitgevoerd.

GC breidt zijn portfolio van adhesieven nu uit met de introductie van G2-BOND Universal, een universeel 2-componenten bonding systeem. Clinici krijgen hiermee wat ze zouden mogen verwachten van bestaande producten voor zelfets- en ets-en-spoeltechnieken, die het zogenaamde label ‘gouden standaard’ dragen. Dit product heeft echter nog veel meer te bieden!

De gouden standaard 2.0!

GC G2-Bond Universal

Met zijn gepatenteerde Dual H-Technologie biedt G2-BOND Universal een geavanceerde optimalisering van een stabiele hechting, zowel op de tandstructuur als op het composiet, waarmee het de weg vrijmaakt naar een nieuwe standaard in de adhesieve tandheelkunde.

De gewenste etsmethode kiezen

G2-BOND Universal levert betrouwbare resultaten met de zelfets- en ets- en spoeltechniek, waardoor een breed scala aan indicaties in aanmerking komt met slechts één systeem en waarbij vrijwel geen postoperatieve gevoeligheid optreedt.

Schokabsorberende laag

Bovendien fungeert de optimale dikte van G2-BOND Universal als een schokabsorberende laag om spleetvorming en onthechting te voorkomen, vooral bij een hoge krimpspanning en composieten voor bulkvulling.

Superieure duurzaamheid en hechtsterkte

Terwijl Primer zorgt voor de hechtingskwaliteit, verbetert Bond de duurzaamheid van de hechtlaag dankzij de Dual-H technologie.

Superieure weerstand tegen verkleuring van de randen

Dankzij de HEMA-vrije samenstelling wordt de stabiliteit van de randen verbeterd, waardoor randen van anterieure restauraties na verloop van tijd onzichtbaar blijven.

Superieure dosering en lage techniekgevoeligheid

Het ergonomische ontwerp van de flacondop garandeert een nauwkeurige dosering. Nauwkeurig doseren, druppelen voorkomen, afval verwijderen en na gebruik schone flacons achterlaten.
De viscositeit van Bond levert bijzonder esthetische resultaten en maakt het gemakkelijk om aan te brengen, waardoor het risico op ophopingen in de hechtlaag wordt beperkt.

Meerdere indicaties

G2-BOND Universal levert uitstekende prestaties en is een ideaal product dat zich leent tot meerdere indicaties: directe restauraties, Directe Dentine Sealing (IDS), reparatie van indirecte restauraties, behandeling van overgevoeligheid …

 

GC G2-BOND Universal Kit

38 13 95

bestaande uit:
– 1 G2-Bond Universal 1-Primer 5ml
– 1 G2-Bond Universal 2-Bond 5ml
– 20 mengbakjes
– 50 applicators

GC G2-BOND Universal 1-Primer

38 13 97

5 ml

GC G2-BOND Universal 1-Primer

38 13 99

5 ml