KaVo Kerr Nexus Universal

Universeel adhesief bevestigingscement

Vereenvoudig uw workflow zonder hechtsterkte op te offeren

Nexus Universal elimineert de noodzaak van primers of activators, waardoor de complexiteit van cementeren tot 50% wordt verminderd. Eenvoud brengt extra flexibiliteit en gemak met zich mee. Nexus Universal past zich aan uw favoriete cementeringstechniek aan, zodat u uw protocol niet hoeft te wijzigen. Het combineert met leidende universele hechtmiddelen, waaronder OptiBond™ Universal.

Vereenvoudigd cementeren

Nexus Universal vermindert de complexiteit van cementeringsstappen tot wel 50%. U profiteert van een vereenvoudigde en efficiëntere workflow met minder kans op fouten.

Doe het op uw manier

U heeft de vrijheid om uw eigen cementeringsprotocol te blijven gebruiken en er zeker van te zijn een sterke bonding te maken – in minder stappen.

Een sterkere bonding

Nexus Universal biedt een van de veiligste hechtingen in vergelijking met andere toonaangevende lijmharscementen, ongeacht welk toonaangevend universele bonding u gebruikt.
(Zie tabellen voor geteste universele hechtmiddelen.)

Indicator met One-Peel™ Cleanup

Nexus Universal Chroma geeft roze af en vervaagt tot een cementtint, zodat u precies kunt zien op welk moment uw overtollige cement klaar is om te worden verwijderd. Door het overtollige cement in een keer ‘weg te pellen’, is uw restauratie gereed.

Vereenvoudigde workflow
Vereenvoudigde workflow

Bestel Nexus Universal Cement direct!

KaVo Kerr Nexus Universal

29 61 60 – Clear
29 61 61 – Clear met Chroma
29 61 62 – White
29 61 63 – White Opaque
29 61 64 – Yellow
29 61 65 – Bleach