Kulzer – Venus Pearl ONE Shade

Dé universele one-shade oplossing voor de meerderheid van de dagelijkse restauraties!

De juiste kleur, iedere keer weer!

  • Door de verbluffende kleuradaptatie eigenschappen van ONE  shade wordt de restauratie onzichtbaar en als het ware in de omringende dentitie opgenomen.
  • Eenvoudig te modelleren en hoogglans te polijsten. Het materiaal is prettig te verwerken en blijft  mooi staan waardoor u efficiënt kunt werken en minder hoeft af te werken.
  • Bewezen buitengewone sterkte en slijtvastheid. Unieke TCD-monomeer zorgt voor zeer hoge  breukweerstand en minimaal risico op chipping; al meer dan 8 jaar klinisch bewezen.

Venus Pearl staat voor ONE efficiënte en betrouwbare oplossing, onafhankelijk van de eisen die gesteld worden aan een enkele kleur of esthetische layering.

Venus Pearl ONE past naadloos in de omringende dentitie, onafhankelijk van de kleur, waardoor restauraties eenvoudigweg onzichtbaar worden. Venus Pearl ONE Shade past zich aan alle tandkleuren (van A1 tot D4) aan voor basisrestauraties, in de posterieure regio.

De gewaardeerde verwerking en de betrouwbaarheid van Venus Pearl ONE.
Materiaal blijft mooi staan waardoor het gemakkelijk te modelleren is.
Stabiel, minimaal plakkend, zeer lange verwerkingstijd.
Venus Pearl heeft een soepele consistentie.

Venus Diamond ONE / Venus Pearl ONE heeft ook een hoge radiopaciteit, wat zorgt voor een betrouwbare diagnose (Bron: Kulzer R&D, Wehrheim, Duitsland).

Elke dag behandelen tandartsen uitdagende casussen met Venus composieten. In onze serie “Case of the Month” stellen gebruikers hun uitdagingen in directe restauraties aan u voor en presenteren ze hun oplossingen.

Een patiënt verschijnt in de praktijk met secundaire cariës op tand 25 en 27. Case van Dr. Edoardo Fossati, Turijn, Italië

U krijgt dezelfde verbeterde mechanische eigenschappen als bij Venus Pearl ONE Shade die de laatste 10 jaar met succes zijn bevestigd in verschillende wereldwijde wetenschappelijke studies. Het nieuwe product is voorzien van onze unieke TCD-matrix en het geoptimaliseerde nano-hybride vulsysteem voor langdurige restauraties en een minimaal risico op chipping en fracturen:

  • Uitzonderlijke buigsterkte
  • Minimale krimpspanning
  • Vrij van BPA-gerelateerde monomeren

Venus ONE Shade bepaalt de kleur van de restauratie door de kleur van het omliggende tand te absorberen.

Venus Pearl ONE Syringe Kit

art. nr. 37 21 00
bestaande uit:
– 2 syringes Venus Pearl ONE à 3 g
– 1 iBond Universal 4 ml

 

€94,50

Venus Pearl ONE Syringe

art. nr. 37 21 05
3 g

 

€49,50

Venus Pearl ONE PLT Kit

art. nr. 37 21 20
bestaande uit:
– 30 capsules Venus Pearl ONE à 0,2 g
– 1 iBond Universal 4 ml

€94,50

Venus Pearl ONE PLT

art. nr. 37 21 25
20x 0,2 g

 

€64,50

Bron: Kulzer website (8-9-2020)