NSK Young Smilebox

Exclusief verkrijgbaar bij ADT!

Profiteer van veel voordeel met de Smilebox van NSK Young!

De NSK Young Smilebox tovert niet alleen een lach op uw gezicht, maar zal ook uw patiënten doen stralen. De Smilebox bevat alles voor het professioneel reinigen van het gebit. Alle producten zijn zo gekozen dat ze elkaar perfect aanvullen.

Inhoud Smilebox:

Young 2Tone Disclosing solution

Inhoud:
– 59 ml

Meer informatie

2Tone™ Disclosing solution onthult zowel oudere als nieuwere tandplak met een geavanceerde meerkleurige formule. Na het aanbrengen van 2Tone wordt nieuwere plaque rood en oudere plaque blauw, waardoor patiënten de gebieden zien die ze consequent missen tijdens het poetsen.

DryTips small

Inhoud:
– 50 stuks

Meer informatie

DryTips: Ultieme speekselcontrole!

Het absorbtievermogen van DryTips is veel groter dan een wattenrollen en andere absorberende materialen. Bovendien verliezen ze geen vocht bij gebruik. DryTips maakt het werk diep in de mondholte makkelijker door het proceduregebied schoon en droog te houden.

Young Prophy Paste

Inhoud:
– 125 stuks
– 1 houder voor polijstcups

Meer informatie

Deze polijstpasta bevat bakpoeder, een betrouwbare stof bekend om zijn witmakende, ophelderende en PH-neutraliserende eigenschappen.
De pasta is fluoridevrij, spettert amper en heeft een aangename muntsmaak. De kleine cups bevatten genoeg pasta voor een behandeling en zijn daarom erg hygiënisch in gebruik.

Door de meegeleverde ‘Gripper’ tussen uw vingers te klemmen kunt u de cups eenvoudig vast houden.

 

NSK Prophylactic handstuk & Young Elite Original Cup

Inhoud:
– 1 handstuk
– 144 cups

Meer informatie

De korte zachte Young Elite Cup en het NSK FX57m contra hoekstuk passen perfect bij elkaar. De korte cup gecombineerd met de ultra-kleine kop van het hoekstuk maakt gemakkelijke toegang en uitstekend zicht in alle kwadranten mogelijk. Tegelijkertijd is het zachte rubber flexibel om een perfecte aansluiting op het tandoppervlak te creëren. Dankzij de onderste flens van de screw-type cup die het hoekstuk netjes bedekt, wordt de afdichting van het NSK contra hoekstuk beschermd tegen het binnendringen van de polijstpasta. Tot slot verminderen de buitenste ribbels van de cups spatten aanzienlijk en verbeteren het interdentale polijsten.